0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Expoziţia de artă fotografică „Nordic”, luni, în Turnul Sfatului din Sibiu

Știri din Județ

Sibienii sunt invitați luni, 06 septembrie 2021, ora 12.00, în Turnul Sfatului, la vernisajul expoziţiei de artă fotografică „Nordic”, expoziție semnată de artistul suedez Nils Erick Jelermar, în cadrul proiectului Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu – ediția 22.

Această expoziție poate fi vizitată de toți iubitorii genului până în data de 20 septembrie 2021.


,,Artistul ne înfățișează o atmosferă calmă, dar înghețată, care plutește deasupra fotografiilor acoperite de o liniște apăsătoare care preia controlul ca și cum toate sunetele ar fi înghețat. Vă propunem un autentic pelerinaj nu doar prin lumea nordică, ci și prin sufletul artistului fotograf”, au declarat organizatorii.


Tot ȋn acest weekend, Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu va demara jurizarea celor peste 2000 de lucrări primite din întreg mapamondul. Sarcina juriului este una dificilă, având în vedere că majoritatea participanţilor de peste hotare sunt artisţi fotografi medaliaţi cu aur la marile competiţii internaţionale. Printre membrii juriului se numără Nils-Erik Jerlemar (EFIAP/d3), Balási Csaba (M.FIAP), Fred Nuss (A.FIAP), Radu Stănese (EFIAP) și Louis Guermond (Franța).
În acest an Salonul Internaţional de Artă Fotografică se organizează sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), Global Photographic Union (GPU), Image Sans Frontiere (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).


Organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu și Ministerul Tineretului şi Sportului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș