spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

I-a fost pusă viața în pericol! Copilul înjunghiat ieri avea lama briceagului înfiptă în coloana vertebrală

Știri din Județ

Publicitate

Bătaia de ieri dintre aproximativ 20 de persoane, produsă în parcarea Shopping City Șelimbăr, a dus la rănirea gravă a unui minor în vârstă de doar 12 ani. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Contactați de reporterii Sibiu Independent, medicii și chirurgii sibieni s-au arătat șocați de umările acestui conflict, în care un copil fără vină a avut de suferit. Ajuns în stare gravă, copilul a intrat direct în blocul operator, acolo unde medicii au făcut eforturi mari pentru a-i salva viața. În urma agresiunii, băiatul a suferit mai multe răni care, conform medicilor, i-au pus viața în pericol. Acesta a avut un plâmân colabat, un hemotorace pe partea dreaptă. S-a intervenit de urgență pentru scoaterea lamei rupte a unui briceag în peretele toracic și infiptă între coaste și coloana vertebrală. La acest moment, operația a decurs cu succes iar copilul este în continuare în stare gravă și necesită aproximativ 2 – 3 săptămâni de internare și monitorizare.

Echipa de la Pediatrie Sibiu care i-a salvat viața a fost compusă din: chirurgul ortoped pediatru, doctor Cristian Neamțu, alături de două anesteziste, Claudia Spânu și Chiurcă Dorina, dar și doctorul Băncilă Ștefan-Alexandru, medic specialist chirurgie toracică.

img
img
img   scaled
img   scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri