VIDEO-FOTO: Copil de 12 ani înjunghiat în parcarea Shopping City Șelimbăr. Au intervenit mascații!

Știri din Județ

I-a fost pusă viața în pericol! Copilul înjunghiat ieri avea lama briceagului înfiptă în coloana vertebrală CITEȘTE AICI NOI DETALII

Astăzi, în jurul orei 14:08, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr mai multe persoane sunt implicate într-o altercație.

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.

Din primele date și informații de la fața locului se pare ca în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la Spital cu multiple plăgi înjunghiate.

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt conduse la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru audiere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui conflict, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței.

img
img
img   scaled
img   scaled
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri