spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Mai mulți adolescenți au fost filmați în timp ce făceau prăpăd într-un parc din Tălmaciu

Știri din Județ

Publicitate

Mai mulți adolescenți au fost filmați acum o săptămână în timp ce distrugeau mai multe obiecte dintr-un parc din Tălmaciu. Imaginile au fost postate chiar de către şeful Poliţiei Locale, Cindea Ion.

Conform acestuia, adolescenții au vandalizat tot ce le-a picat în mână, de la bănci și până la becuri. De asemenea, în urma lor au lăsat multă mizerie, șeful Poliției Locale Tălmaciu, Cindea Ion întrebând retoric: „TU ȘTII CE FACE COPILUL TĂU PE STRADĂ SAU ÎN PARC ???”. Edilul îi așteaptă pe adolescenți, alături de părinți, la sediul Poliției Locale, în caz contrar, vor merge ei, pentru că deja au fost identificați.

„TU ȘTII CE FACE COPILUL TĂU PE STRADĂ SAU ÎN PARC ??? Așa am intitulat filmulețul de mai jos întrucât sunt convins că părinții tinerilor din film nu i-au învățat pe aceștia să distrugă, vandalizeze sau să aibă un asemenea comportament. Sunt sigur că le-au dat o educație aleasă, i-au învățat să aibă respect pentru persoane și bunuri dar că nu știu cum se comportă copiii lor după ce ies din casă. Imaginea nu este clară tocmai pentru a nu discrimina acești tineri iar faptele pe care ei le fac nu pot fi catalogate. Mereu auzim: am fost ”dincolo” sau ”în alt oraș” să vezi tu acolo frumusețe și civilizație. Iar eu acum te întreb: dacă tu distrugi, rupi bănci, spargi becuri, arunci semințe și țigări pe jos în orașul tău, cum vrei să mai fie ca ”dincolo”???? Camerele pe care le-am montat în tot orașul nu sunt pentru a urmări pe cineva anume, dar ținând cont de faptul că doriți să ieșiți în evidență cu aceste ”realizări”am decis să vă fac publicitate. Așadar, dragi tineri din film, spuneți-le părinților voștri ”realizările”și ”curajul” pe care l-ați avut în ”lupta” voastră cu parcul și împreună cu ei, într-o săptămână, vă aștept la sediul Poliției Locale Tălmaciu. Dacă nu, venim noi la voi pentru că știm cine sunteți și unde stați. O zi bună.” a postat şeful Poliţiei Locale Tălmaciu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…