Crește numărul bolnavilor COVID în județul Sibiu. Se reintroduc combinezoanele

Publicitate

Din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19 la Sibiu, Serviciul Public Județean de Ambulanță Sibiu a decis reintroducerea combinezonului pentru personalul medical.

În județul Sibiu, în ultimele 24 de ore, au fost depistate 41 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19.

Ieri, în județul nostru au fost depistate 16 cazuri noi de COVID. Vedem astfel o creștere de peste 60%.

La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 89 persoane, dintre care pe ATI 10 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 641 de teste.

FOTO Facebook Dr. Angela Butănescu

În ceea ce privește rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 0,65/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. Rata de incidență cumulată în UAT-urile din județul Sibiu este următoarea:

You may also like...

1 Comment

  1. Acesta este sistemul nostru de sanatate. Este efectiv la pamant de la cadre medicale pana la dotari. Ca exemplu in Austria testarile pentru COVID 19 sunt GRATIS pt ca sunt multi oameni care au venituri f mici si nu isi permit sa plateasca un test, in schimb platim lunar pt sanatate sume colosal de mari, iar cand avem nevoie de servicii medicale suntem directionati catre cabinete private. Ti e efectiv lehamite de tara asta si de aceasta guvernare incompetenta cu masuri ZERO

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *