17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Servicii stomatologice oferite copiilor din plasament, de un cabinet din Cisnădie

Știri din Județ

În fiecare joi, copiii din cadrul centrelor de plasament din subordinea DGASPC Sibiu, dar și din asistența maternală profesionistă beneficiază de servicii stomatologice oferite de un cabinet din localitatea Cisnădie. Datorită echipei Faptelor Bune, aceștia vor avea parte de tratamente stomatologice la standarde, folosindu-se cele mai avansate tehnologii

Echipa Faptelor Bune schimbă lumeaFiecare dintre noi poate face o diferență reală în această lume. Puțin câte puțin reușim să schimbăm lumea. Când facem acte de bunătate nu doar ca îi ajutăm pe cei din jurul nostru, ci ne ajutăm și pe noi înșine. Nu trebuie să astepți o zi specială pentru a face o schimbare pozitivă.O poți face începând de astăzi cu o simplă faptă bună. Echipa ”Faptelor Bune” își propune săptămânal să schimbe lumea, lumea copiilor instituționalizați. (DGASPC Sibiu)

Începând cu luna septembrie,.”Fapta bună este o întâlnire cu Dumnezeu, deoarece ea nu ne aparţine, ci este manifestarea lui Dumnezeu prin noi, spune Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul. Vă mulțumim Echipa Faptelor Bune că sunteți alături de noi, că ne susțineți în demersurile noastre de îmbunătățire a vieții copiilor instituționalizați” a declarat Claudiu Stupar, director general DGASPC Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri