18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

AFC Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

Știri din Județ

A.F.C.Hermannstadt se deplasează la Drobeta-Turnu Severin pentru meciul împotriva celor de la Viitorul Pandurii Tg.Jiu din etapa nr. 6 din Liga 2. Locul de desfășurare al acestei partide a fost schimbat datorită unor lucrări de amenajare la gazonul de pe arena Tudor Vladimirescu din Tg.Jiu, unde gazdele dispută meciurile pe teren propriu. Gorjenii ocupă locul 16 în clasament, cu 2 puncte obținute în primele 5 etape, în timp ce sibienii sunt pe locul 4, cu 13 puncte.


https://youtu.be/xoJao7xK578



,,Un meci cu o echipă bună, dar care are un început mai greu de campionat. Au în lot un mixt de jucători tineri și experimentați. Anul trecut au avut un sezon foarte bun, ratând play-off-ul pe final și ajungând până în semifinalele Cupei României. Ne așteaptă un meci greu, dar suntem pregătiți. Mergem acolo cu gândul de a câștiga, fiindcă vrem să ne menținem în vârful clasamentului. Fotbaliștii noștri sunt bine, chiar dacă resimt o stare de oboseală după meciul din Cupa României. Va trece asta, iar la ora meciului cu Viitorul Pandurii toți jucătorii vor fi apți 100%. Rezultatele întrețin o atmosferă bună, dar și invers – atmosfera aduce rezultate bune. Doar noi ne putem pune piedici. Îmi doresc să nu apară sincope, dar dacă va fi cazul, suntem bărbați și mergem înainte. Chiar și așa, mi-ar plăcea ca ele, dacă or să apară, să o facă mai târziu J Trebuie să fim uniți până la capăt! Nu este ușor de gestionat un grup cu calitate. Avem un lot foarte bun și numeric și valoric. Sunt un antrenor care încearcă să-i mulțumească pe toți fotbaliștii și sper să reușesc.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.



Viitorul Pandurii Tg.Jiu vs A.F.C.Hermannstadt va fi marți, 14 septembrie, începând cu ora 17:00, fiind ultima partidă programată în etapa nr.6 din Liga 2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc