spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Închideri de trafic în 17-19 septembrie în centrul istoric

Știri din Județ

Publicitate

Săptămâna Europeană a Mobilității va fi marcată în Sibiu printr-o diversitate de evenimente în care comunitatea este invitată să participe.


Având în vedere că scopul acestui program este, printre altele, acela de a descuraja utilizarea mașinii personale pentru transportul în oraș, traficul și o serie de parcări pe câteva străzi din centrul istoric se vor închide în zilele de 17,18 și 19 septembrie.
Astfel, următoarele străzi și spații se vor închide de vineri, 17 septembrie, ora 08.00 până duminică, 19 septembrie, ora 20.00:
Piața Schiller,
strada Arhivelor,
Piața Mică,
str. Mitropoliei, de la str. Tribunei până la str. Al. Odobescu
str. Al. Odobescu, de la str. Mitropoliei până la intersecția cu str. Konrad Haas
str. Cetății.
strada Centumvirilor.
Precizare: Menționăm că locuitorilor de pe străzile Mitropoliei și Cetății li se va permite totuși accesul cu mașina către proprietăți. De asemenea, excepție vor face microbuzele electrice care circulă pe Linia Verde din centrul istoric, acestea fiind non-poluante și constituind o alternativă de deplasare.

Și strada Avram Iancu va fi închisă traficului între Piața Mare și intersecția cu str. General Magheru, dar doar sâmbătă, 18 septembrie, în intervalul orar 08.00 – 18.00.



Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde