spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu în etapa nr.7 din Liga 2 împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila. FCH ocupă locul 3 în clasament, cu 14 puncte, fiind neînvinsă până acum în primele 6 etape, în timp ce formația din Brăila, antrenată de fostul internațional Florentin Petre, se află pe locul 18, cu 2 puncte obținute. Pentru această confruntare, din lotul sibienilor va lipsi fundașul central Paul Antoche, accidentat.

,,Va fi un meci cu o echipă care sunt sigur că își va vinde scump pielea. După înfrângerea din campionat cu Petrolul, au schimbat multe lucruri în bine, inclusiv în meciul de Cupa României, când au jucat foarte bine în 10 oameni. Apoi au jucat bine cu Concordia Chiajna. Noi am pierdut 2 puncte cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Este deja trecut! Vreau să revenim la atitudinea pe care am avut-o în primele 5 meciuri, cea de dinaintea pauzei de campionat , care ne-a scos din ritm, pot spune. Îmi doresc foarte mult să profităm de ocaziile pe care le vom avea. Veți vedea o altă atitudine la meciul cu Dacia Unirea Brăila.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt.

A.F.C.Hermannstadt vs Dacia Unirea Brăila va avea loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 11, pe Stadionul Municipal din Mediaș.

Pentru acest meci, A.F.C.Hermannstadt a scos la vânzare bilete online pe siteul www.bilete.ro, disponibile aici:  https://bit.ly/2XpWG8D

De asemenea, cei interesați vor putea să cumpere bilete în ziua meciului de la casa de bilete de la tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș, începând cu ora 9:30.

BACKGROUND INFO Accesul suporterilor în stadion (FRF.RO)

Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete (în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF). Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de prezentul regulament.

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal

-persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

-persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

-persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului