FOTO: Accident grav pe Calea Gușteriței din Sibiu. Mai multe persoane sunt rănite

Publicitate

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază pe Calea Gușteriței din Sibiu.

Publicitate

Conform primelor informații, două mașini și un microbuz transport marfă au intrat în coliziune. Conform martorilor, cel puțin două persoane au fost rănite.

Victima încarcerată a fost găsită în stare gravă. Aceasta prezenta traumatism facial grav,și fractura membrul inferior .

Mai multe echipaje de prim-ajutor și Poliție sunt la fața locului.

Din primele cercetări, evenimentul rutier s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. Șoferul care a pătruns pe contrasens nu ar deține permis de conducere.

Traficul rutier este blocat total.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B și unul de tip C la un accident rutier produs pe Calea Gușteriței din Sibiu.
Au fost implicate trei autoturisme.
Două victime, una încarcerata (a fost descarcearată de ISU) și încă una ieșită din mașină.
Victima încarcerată a fost găsită în stare gravă. Aceasta prezenta traumatism facial grav,și fractura membrul inferior .
Victima încarcerată a fost transportată la UPU iar cealaltă a refuzat transportul la spital.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare în municipiul Sibiu, Calea Gușteriței la un accident rutier produs între trei autoturisme.
Echipajul de descarcerare a extras o persoană în stare de inconștiență pe care a predat-o echipajului SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale.” a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *