14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Cele mai bune echipe de la Sibiu Sands au fost premiate, duminică seara, în Piața Mică

Știri din Județ

Cea de-a 8-a ediție a celui mai mare turneu de volei pe plajă din România, Sibiu Sands, s-a încheiat duminică. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a 6 zile, în Piața Mică, echipele înscrise la categoriile Amatori și Open, masculin și feminin, oferind meciuri spectaculoase pe parcursul întregului turneu. Câștigătoarele ediției din acest an au fost premiate la finalul evenimentului, premiile oferite de organizatorii fiind în valoare de peste 3000 de euro.

Sibiu Sands a revenit în acest an în centrul istoric al orașului, între 14-19 septembrie, evenimentul adunând la start aproape 60 de echipe din întreaga țară, la categoriile Amatori Masculin, Amatori Feminin, Open Masculin și Open Feminin. Pe parcursul celor 6 zile de competiție, numeroși spectatori s-au bucurat de volei pe nisip la cel mai înalt nivel. Aceștia au avut la dispoziție și aplicația mobilă Block Out pentru a fi la curent cu programul și rezultatele turneului.

„Au fost multe echipe înscrise, ca la fiecare ediție, și ce ne bucură foarte tare este că s-a văzut o creștere mare a nivelului sportivilor de la categoriile de Amatori, atât la fete, cât și la băieți. La Open am avut parte de meciuri spectaculoase, mai ales în finale, spre entuziasmul publicului care ne-a fost alături până la premierea echipelor. Totul a decurs conform programului, iar o noutate este faptul că am avut la dispoziție aplicația Block Out, care a fost actualizată constant pe parcursul turneului. Aplicația o să fie un mare plus de acum înainte atât pentru noi, cei care organizăm, cât și pentru sportivi și cei care îi susțin. Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și au făcut posibilă această ediție atât de așteptată, care a venit după un an de pauză”, au declarat organizatorii Sibiu Sands.

La finalul turneului, cele mai bune echipe au urcat pe podium pentru a fi premiate. Directorul Unimat, Mihai Balaban, a fost alături de organizatori pentru a oferi medaliile sportivilor clasați pe primele locuri.

Câștigătoarele categoriei Amatori Feminin: locul 1 Leoaicele , locul 2 Spicy, locul 3 Ex.

Câștigătorii categoriei Amatori Masculin – locul 1 Nisip-Nori, locul 2 Crețișorii, locul 3 Dey&Diamant.

Câștigătoarele categoriei Open Feminin – locul 1 CSM Timișoara, locul 2 CSU Reșița 2, locul 3 CSU Oradea, locul 4 CSU Oradea 2.

Câștigătorii categoriei Open Masculin – locul 1 UVT TM/CSU Cluj, locul 2 Știința Buc/UVT TM, locul 3 Fan Arad, locul 4 UVT Timișoara.

La categoria Amatori Feminin și Amatori Masculin primele trei clasate au câștigat câte 2000, 1000 și respectiv 500 de lei. La categoria Open Feminin, echipa de pe primul loc a obținut 2500 de lei, cea clasată pe locul al doilea 1000 de lei, iar echipele de pe locurile 3 și 4 au câștigat 600, respectiv 400 de lei. În ceea ce privește categoria Open Masculin, echipa clasată pe primul loc a beneficiat de 3000 de lei, cea de-a 2-a de 1500 de lei, iar echipele de pe locurile 3 și au câștigat 1000, respectiv 500 de lei.

„A fost un meci important, având în vedere că a fost finala turneului. Am avut un adversar foarte dificil, cu care am jucat și turneul trecut tot pentru intrarea în finala mare. Atunci, din păcate, am pierdut, dar soarta a fost acum cu noi. Am mai fost la Sibiu Sands, este o organizare foarte bună și tot timpul venim aici cu plăcere. Atmosfera a fost frumoasă, mai ales că turneul s-a organizat în Piața Mică, iar publicul a fost cel de-al 3-lea jucător”, a declarat Marius Ciortea, câștigătorul categoriei Open Masculin.

„A fost minunat, un sentiment de neexplicat, emoțiile până în gât, dar rezultatul a fost pe măsură. Toată vara ne-am antrenat și uite că se vede rezultatul. Este prima dată când vin la acest turneu și mi-a plăcut foarte mult că au fost mulți spectatori, ceea ce nu se prea întâmplă în România. Aplauzele și strigătele ne-au dat mai mult curaj”, a declarat și Naomi Brehuescu, câștigătoarea categoriei Open Feminin.

Sibiu Sands #8InfinityEdition este o acțiune cofinanțată Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu. Partenerii principali sunt BallanSportswear, Unimat, Elite Air și Toneli.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri