spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Mâncare gustoasă, muzică bună și ateliere interactive la Festivalul Valea Avrigului

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Valea Avrigului organizează în perioada 9 – 10 octombrie, un eveniment inedit, plin de surprize, mâncare gustoasă, muzică și dansuri populare, dar și ateliere interactive.

Festivalul Valea Avrigului este un concept local, care își propune să promoveze tradițiile și valorile autohtone. Conform organizatorilor, timp de două zile, avrigenii și nu numai, se pot bucura de mâncare tradițională: brânzeturi, mezeluri, dulcețuri, siropuri sau murături, bunătăți de casă numai bune de pus în cămară pentru iarnă și băuturi artizanale, realizate chiar la Avrig.

„Ne-am gândit și la cei mari și la cei mai mici și am pregătit un weekend animat de ateliere și demonstrații. Vă invităm să vă înscrieți la atelierele interactive de confecționat opinci, la cele de țesătorie, sau la concursurile sportive organizate în cadrul festivalului. Copiii se vor distra, făcând plimbări călare sau învățând să creeze prin tradiție.Câțiva meşteri artizani vor încânta publicul cu articole lucrate manual și alte expoziții.” anunță organizatorii

Festivalul Valea Avrigului, ediția 2021, începe sâmbătă, la ora 12:00, și se încheie duminică, la ora 22:00.

Programul artistic cuprinde reprezentații ale unor interpreți locali de muzică populară și spectacole de dansuri populare, oferite de Purtata Avrigului, dar și ateliere interactive de confecționat opinci, de țesătorie, sau concursuri sportive. Câțiva meşteri artizani vor încânta publicul cu articole lucrate manual și alte expoziții.

Avrigenii (sau alți producători locali din zonă) interesați să participle cu standuri de produse sau cu ateliere tematice la Festivalul Valea Avrigului 2021, ne pot suna la numărul de telefon 0787 872 637 sau ne pot scrie pe adresa de e-mail valeaavrigului@gmail.com .

Pe 9 și 10 octombrie, sunteți așteptați pe Valea Avrigului, la intersecția cu drumul spre Porumbacu de Sus. Există numeroase posibilități de cazare și pentru turiștii care vin în zonă și vor să guste puțin din viața satului de odinioară.Vino cu familia și prietenii ca să ne bucurăm împreună de recolta lui 2021! 

Festivalul Valea Avrigului este un eveniment autentic, cu și despre avrigeni. Intrarea este liberă!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri