21.4 C
Sibiu
miercuri, 12 iunie, 2024

O nouă tranșă de produsele alimentare va fi distribuită persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu

Știri din Județ

De astăzi, 24 septembrie, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu va începe distribuirea celor 883 de pachete produse alimentare către persoanele cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Aceasta este a treia tranșă de produse primite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare în cadrul POAD 2018-2020”, finanțat de Fondul de Ajutor European.Programul se adresează persoanelor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei și de venit minim garantat.

Fiecare pachet conține: 5 kg făină de grâu, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 l de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 conserve de pateu de ficat de porc, 2 borcane de compot de fructe, 1 borcan de gem de fructe, 1 borcan gem de fructe dietetic. Produsele vor fi preambalate într-o cutie de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg.

Alimentele vor putea fi ridicate de la Cantina Municipiului de pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 8.00 -15.00, după cum urmează:
vineri, 24 septembrie, luni, 27 septembrie și miercuri 29 septembrie, de către persoanele beneficiare de venit minim garantat
marți, 28 septembrie și joi, 30 septembrie, de către beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei.

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor:
cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original

Atenție! Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de Cantina Municipiului.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Francez dispărut din Sibiu. Îl caută Poliția!

Nandor Kuti a plecat de la BC CSU Sibiu

Bulgarul Ivanov a semnat cu FC Hermannstadst