10.2 C
Sibiu
duminică, 28 mai, 2023

Baia Populară Sibiu ia măsuri suplimentare pentru protecția dumneavoastră

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Instituția Prefectului județului Sibiu a raportat sâmbătă, 25 septembrie o incidență de 3,41 ‰ în municipiul Sibiu. Legislația în vigoare prevede în acest caz măsuri suplimentare de protecție a populației.

Printre aceste măsuri se număra și cele referitoare la utilizarea piscinelor situate în interior și a sălilor de sport. Prin urmare, Baia Populară Sibiu aplică de sâmbătă, 25 septembrie următoarele reguli pentru serviciile oferite clienților:

  • Intrarea în Baia Populară Sibiu va fi posibilă numai după prezentarea certificatului digital european COVID (obținut în urma vaccinării, a unui test PCR valabil 72 de ore, a unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore sau în urma trecerii prin boală) și scanarea codului QR de pe aceasta, prin intermediul aplicației Check DCC, un instrument pus la dispoziție de autoritățile competente din România. Precizăm că prin scanarea certificatului nu se rețin informațiile din certificat, pentru protecția datelor cu caracter personal.

!!! Persoanele cu vârstă mai mică de 12 ani nu au obligația, conform legii, de a prezenta acest certificat digital european COVID.

  • Bazinul de înot al Băii Populare va putea fi utilizat în limita a 50% din capacitatea maximă și veți putea intra doar după ce ați prezentat certificatul menționat.
  • Accesul în sala de sport, parte din complexul Baia Populară Sibiu, este posibil de asemenea doar după prezentarea certificatului digital european COVID, menținându-se limita de 15 locuri disponibile pentru utilizare simultană.

Pentru a respecta toate aceste reguli menite să vă protejeze, vă rugăm să utilizați platforma de programări de pe baiapopularasibiu.ro / PROGRAMEAZĂ-TE. Acest mod de lucru va permite echipei Băii Populare să urmărească și să regleze activitatea pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță și vă puteți bucura de serviciile acestui obiectiv recent reabilitat și redeschis publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri