spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Majoritatea favoriților, în sferturi la Sibiu Open

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi încep sferturile de finală ale ediției aniversare a Sibiu Open. După ce miercuri majoritatea partidelor au fost amânate din cauza ploii, joi a fost o zi plină, cu nu mai puțin de 15 partide desfășurate pe cele trei terenuri. Din păcate, niciunul dintre jucătorii români ce au ajuns pe tabloul principal al competiției de simplu nu au reușit să ajungă în faza sferturilor de finală, Marius Copil, cel mai bine clasat jucător român al momentului, fiind eliminat ieri de cehul Zdenek Kolar, în două seturi, 75 64.

Kolar îl întâlnește astăzi, în cel de-al treilea sfert de finală al zilei, pe principalul favorit, italianul Stefano Travaglia. Partida este programată să înceapă la ora 13 este urmată de meciul dintre favoritul 7, australianul Thanasi Kokkinakis și favoritul 3, slovacul Alex Molcan. Ambele partide vor fi transmise în direct de Televiziunea Română. În primele două sferturi de finală se vor întâlni francezul Geoffrey Blancaneaux și favoritul 8, indianul Sumit Nagal, respectiv campionul en-titre, Marc-Andrea Huesler, care joacă împotriva italianului Franco Agamenone.

Ultimii trei jucători români aflați în competiție joacă astăzi în turneul de dublu. Posesori ai unui wild-card, Vlad Andrei Dancu și Sebastian Gima vor încerca să depășească favoriții doi, austriecii Alexander Erler și Lucas Miedler. Iar în cel mai important meci pentru tenisul sibian, Victor Cornea și partenerul său, Petros Tsitsipas, favoriți 4, vor juca împotriva cuplului Geoffrey Blancaneaux și Arjun Kadhe.
Mâine, semifinalele sunt programate să înceapă la ora 11 și vor fi urmate de finala turneului de dublu. Două dintre cele trei partide vor fi transmise în direct de TVR, la fel și finala turneului de simplu, programată duminică de la ora 15.

Din faza semifinalelor, spectatorii vor trebui să cumpere bilete pentru a urmări partidele de pe terenul central. Prețul unui bilet este 40 de lei și pot fi cumpărate de la recepția Tenis Club Pamira. De asemenea, accesul este condiționat de prezentarea certificatului verde.



Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și prezentat de Oscar.
Parteneri: Magnolia Residence, BWT România, Hotel Împăratul Romanilor, Materom Autohaus, Andu, Buonavista, Tușnad, Sens Media.

Sursa Foto: Dragos Dumitru
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…