12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Gabriel Tischer ia locul lui Astrid Fodor în conducerea FDG Sibiu

Știri din Județ

Biserica Evanghelică din Sibiu a găzduit în 28 martie şedinţa Adunării Generale a membrilor Forumului Democrat al Germanilor, organizaţia Sibiu. Cu acest prilej, Gabriel Tischer, consilier judeţean a fost ales membru în consiliul de administraţie al organizaţiei municipale FDG. El deţine şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene FDG Sibiu. Locul din consiliu a fost lăsat vacant de primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, care s-a retras din această funcţie la începutul anului.

Tot cu prilejul acestei şedinţe s-au luat câteva decizii privitoare la unele imobile din proprietatea organizaţiei. Astfel, membrii au votat pentru vânzarea Casei Hermes (Piaţa Mică nr 11) către Muzeul ASTRA. Casa este acum ocupată de Muzeul de Etnografie Franz Binder, structură a Muzeului ASTRA şi de ASTRA Film. De asemenea s-a aprobat vânzarea terenului de sub biserica ortodoxă din strada Constituţiei nr 26 către parohia acesteia. Biserica este păstorită de preotul Ioan Coşa.

De asemenea s-a aprobat un schimb imobiliar cu Biserica Evanghelică.

Lucrările şedinţei au fost prezidate de prof. dr. Zeno Karl Pinter, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din municipiul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri