spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sibieni certați cu legea. Doi pentru furt, altul pentru agresarea unui ciobănel

Știri din Județ

Publicitate

Trei sibieni au mari probleme cu legea, doi dintre aceștia fiind reținuți pentru furt iar al treilea, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

La data de 4 octombrie, în jurul orei 00:30, un sibian a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că două persoane sustrag bunuri dintr-o autoutilitară parcată pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu.

La fața locului s-au deplasat rapid un echipaj de polițiști și un echipaj de jandarmi care au reușit prinderea în flagrant a doi tineri care ar fi sustras scule electrice dintr-o autoutilitară, scule pe care le-ar fi ascuns în vegetația din apropierea mașinii. Bunurile, în valoare de 9.500 de lei, au fost recuperate și înapoiate proprietarului autoutilitarei.

Față de cei doi tineri în vârstă de 16, respectiv 19 ani, sibieni, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în seara zilei de 4 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 3 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Veștem, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 3 octombrie, în jurul orei 09:00, în timp ce se afla în extravilanul localității de domiciliu, l-ar fi agresat fizic pe un minor, localnic în vârstă de 15 ani, pe fondul unor neînțelegeri legate de pășunatul. În urma agresiunii, minorul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale suplimentare.

La aceeași dată, față de presupusul agresor s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 4 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri