20.2 C
Sibiu
vineri, 12 aprilie, 2024

FOTO: Accident grav între Mediaș și Blăjel. Două mașini au intrat în coliziune

Știri din Județ

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 14 A, km. 6, între Mediaș și Blăjel.

Din primele informații, s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse din direcții opuse. În urma impactului, șoferul autoturismului condus dinspre Blăjel a fost rănit grav și primește îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului condus dinspre Mediaș are 54 de ani și este din Blăjel. Celălalt șofer ce conducea spre Mediaș are 78 de ani și este din comuna Bazna.

Traficul rutier s-a reluat normal, în ambele direcții.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare pe DN 14 A la un accident rutier produs între două autoturisme.
La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, aflată în stare de inconștiență care a fost predată echipajelor SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital. „ a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

„SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje de tip B de la Mediaș în apropiere de Blăjel unde doua autoturisme au întrat în coliziune. Două persoane , bărbați, au primit îngrijiri medicale și în acest moment sunt transportate la CPU Medias cu politraumatisme prin accident rutier.
La intervenție au participat și forțe ISU. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Expoziție temporară la Muzeul Municipal Mediaș

Helmut Lerner, noul viceprimar al Sibiului

Corina Bokor,  demisă