29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

O adolescentă din satul Giacăș, comuna Alma a dispărut. Era plecată la o școală din Mediaș

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de la școală într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 11 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 05,15, fiica sa minoră, GOLEA IOANA MARIA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Giacăș, comuna Alma, județul Sibiu, la școală, în municipiul Mediaș, unde a frecventat cursurile până la ora 09:00, după care a părăsit unitatea de învățământ într-o direcție necunoscută.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 65 de kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung.

În momentul plecării, minora purta o geaca de fâș de culoare gri, pantaloni de tip colant de culoare neagră, o bluză neagră fără model și o pereche de bocanci de culoare maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș