Intervenții ISU la Rășinari și Mohu, din cauza nerespectării măsurilor de apărare împotriva incendiilor

Știri din Județ

În cursul zileide astăzi, două incendii au produs pagube însemnate unor sibieni din cauza nerespectării măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Primul incendiu s-a produs în afara localității Mohu, la un saivan unde erau depozitați mai mulți baloți cu fân. În cel mai scurt timp s-au mobilizat spre locul indicat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au fost victime și nici animale suprinse în interiorul saivanului. A ars saivanul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 80 mp, cca 60 de baloți fân mari și cca 100 de baloți mici. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la o cameră a unei case din localitatea Rășinari. Au intervenit în cel mai scurt timp 2 echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere și un echipaj SAJ Sibiu. La sosirea forțelor la fața locului incendiul se manifesta mocnit cu degajare de fum în camera imobilului.
A ars mobilierul din camera de cca 30 mp și au fost deteriorați pereții. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al supraîncălzirii sobei pe lemne. Nu au fost semnalate victime.

Incendiu Rășinari
Incendiu Mohu
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri