spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Școala Gimnazială „I. L. Caragiale” din Sibiu a decis să intre în online

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „Ion Luca. Caragiale” din Sibiu a decis ieri, 12 octombrie 2021, ca școala să treacă în online, timp de două săptămâni.

Astăzi, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a aprobat decizia Consiliului de Administrație, astfel încât începând de mâine, 14 octombrie 2021, până în 29 octombrie 2021, elevii din ciclul gimnazial clasele V -VIII vor face orele online.

Cei din ciclul primar vor continua să meargă la școală până la vacanța din perioada 25 – 31 octombrie2021, iar începând cu data de 1 noiembrie 2021, toți elevii vor reveni la școală în format fizic

De asemena, având în vedere avizul Consiliului de Administație al ISJ Sibiu privind suspendarea activităţii didactice, care presupune prezenţa fizică, la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu, 11 clase din ciclul gimnazial de la această unitate de învățământ vor desfășura orele în sistem online, deoarece unitatea de învățământ are diminuat numărul de persoane din cadrul personalului didactic auxiliar și nedidactic, perioada cerută și aprobată fiind 14.10 – 29.10 2021.

În conformitate art. 3 din ordinul comun al  Ministerului Educației (nr. 5.338 din 01.0.2021) și al Ministerului Sănătății (nr. 1.082 din 01.10.2021), ”Propunerea (de suspendare a cursurilor – n.r.) este fundamentată pe baza cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-o clasă/grupă/unitat de învățământ/conexă, precum și în funcție de infrastructura și resursele existente în fiecare unitate de învățământ”. Măsura este dispusă prin avizul Consiliului de Administrație al ISJ Sibiu, la propunerea conducerii unităților de învățământ. La Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu, în cele 11 clase din ciclul gimnazial sunt înscriși 277 elevi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor