Accident frontal între două autoturisme pe DN7, între Tălmaciu și Boiţa. Cinci persoane rănite

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală pe DN7, între Tălmaciu și Boița.

Din primele informații, în evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme, o mașină care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, fiind condusă de un bărbat de 43 de ani, din Arges și un alt autoturism condus din sens opus de către bărbat de 31 de ani din Hunedoara.

În fiecare mașina se mai aflau două , respectiv un pasager, o femeie de 42 de ani și o minora de 16 ani, ambele din Arges, dar și o femeie de 30 de ani din Hunedoara. Toate cele cinci persoane au fost rănite și transportate la spital.

Publicitate

Momentan, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o singură bandă.

Publicitate

„SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje de tip C2(medic) și B în apropiere de Boiţa (Sibiu), unde două autoturisme au intrat în coliziune frontală.
Au rezultat 5 victime. SAJ Sibiu și echipajele ISU au transportat la UPU Sibiu toate victimele .Echipajul C a transport o femeie de 44 ani cu fractura de femur și TCC.
Echipajul B SAJ a transportat pe un bărbat 31 ani cu traumatism umar drept și de sold drept.
Echipajele ISU au transportat celelalte victime.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD pe DN 7,Talmaciu la un accident rutier produs între două autoturisme.
S-au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate, neincarcerate care au fost transportate la spital.
Echipajele SMURD au transportat două persoane de sex feminin de cca 15 și 30 de ani și o persoană de sex masculin de aproximativ 43 de ani policontuzionați ca urmare a accidentului.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *