VIDEO DIN DRONĂ – Șelimbărenii sunt gospodari. Administrația comunei a făcut și ea, treabă bună

Sibiu Independent a realizat astăzi, o filmare cu ajutorul unei drone pe deasupra comunei Șelimăr, considerată una dintre cele mai bogate și prospere administrații din județ.

Publicitate

Întinsă pe mai bine de 600 de ha și având aproximativ 20.000 de locuitori, dintre care mai bine de 80% cu forme legale, comuna Șelimbăr găzduiește cetățeni gospodari. Am rămas plăcut suprinși de priveliștea comunei, cu spații verzi, grădini îngrijite, case construite cu gust și acoperișuri întreținute. Din anul 2016, la cârma comunei a sosit Marius Grecu, primarul care a promis și a făcut. Ca să nu săriți în sus, vă afirm cu tărie că mai sunt multe lucruri de îmbunătățit. Însă nu se pot face peste noapte.

Publicitate

Cel mai recent proiect dus la bun sfârșit și care este vital pentru siguranța și sprijinul șelimbărenilor a fost inaugurarea Unității de Pompieri ISU . Și proiectele se țin lanț: o creșă cu 70 de locuri, găsirea de soluții pentru câinii fără stăpân, lucrări de infrastructură sau iluminat public cu LED.

Publicitate

Referitor la traficul rutier, în comuna Șelimbăr lucrurile stau bine, circulația auto fiind lejeră, rar fiind raportate ambuteiaje. Asta cu siguranță și din cauza Drumului Național, care preia o mare parte din trafic. Străzile sunt în mare parte asfaltate și înfrumusețate cu braduleți și pomi.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *