11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO DIN DRONĂ – Șelimbărenii sunt gospodari. Administrația comunei a făcut și ea, treabă bună

Știri din Județ

Sibiu Independent a realizat astăzi, o filmare cu ajutorul unei drone pe deasupra comunei Șelimăr, considerată una dintre cele mai bogate și prospere administrații din județ.

Întinsă pe mai bine de 600 de ha și având aproximativ 20.000 de locuitori, dintre care mai bine de 80% cu forme legale, comuna Șelimbăr găzduiește cetățeni gospodari. Am rămas plăcut suprinși de priveliștea comunei, cu spații verzi, grădini îngrijite, case construite cu gust și acoperișuri întreținute. Din anul 2016, la cârma comunei a sosit Marius Grecu, primarul care a promis și a făcut. Ca să nu săriți în sus, vă afirm cu tărie că mai sunt multe lucruri de îmbunătățit. Însă nu se pot face peste noapte.

Cel mai recent proiect dus la bun sfârșit și care este vital pentru siguranța și sprijinul șelimbărenilor a fost inaugurarea Unității de Pompieri ISU . Și proiectele se țin lanț: o creșă cu 70 de locuri, găsirea de soluții pentru câinii fără stăpân, lucrări de infrastructură sau iluminat public cu LED.

Referitor la traficul rutier, în comuna Șelimbăr lucrurile stau bine, circulația auto fiind lejeră, rar fiind raportate ambuteiaje. Asta cu siguranță și din cauza Drumului Național, care preia o mare parte din trafic. Străzile sunt în mare parte asfaltate și înfrumusețate cu braduleți și pomi.

DJI
DJI
DJI
DJI
DJI
DJI
DJI
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL