AVRIG: Joc și voie bună, bucate tradiționale și legume de sezon la Festivalul „Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii”

Primăria oraşului Avrig, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Avrig şi Consiliul Local Avrig, a reluat weekendul trecut, după o pauză de 2 ani, evenimentul mult așteptat -Festivalul „Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii”

Publicitate

Producătorii din Țara Oltului au venit la festival cu o ofertă bogată de produse tradiționale. Vizitatorii au plecat acasă cu produse din carne, mezeluri, brânzeturi, conserve din legume și fructe sau plăcinte de sezon.

Publicitate

La festival au participat membrii Ansamblului folcloric al Asociaţiei „Vatra Satului – Săcădate”, Ansamblul Doruri Sibiene, Ansamblul Folcloric „Purtata Avrigului”, solişti ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” – Sibiu (profesor îndrumător Izabela Tomiţă), Ansamblul „Doruleţ” din Racoviţa şi Ansamblul „Căluşarii” din Răşinari.

Publicitate

În cadrul ediției de toamnă a evenimentului Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii” a avut loc lansarea oficială a aplicaţiei pentru dispozitivele mobile „Avrig City App”

În ciuda restricțiilor impuse de situația epidemiologică, participanții au înțeles că trebuie să respecte regulile de protecție sanitară. În intervalul orar 10:00 – 17:00, polițiștii locali, responsabili de triajul participanților, au scanat peste 1400 de coduri QR. 12 persoane au dorit să se imunizeze cu serul Pfizer BioNTech, iar alte 57 au intrat la festival în baza unui test gratuit, făcut pe loc, la punctul mobil de testare.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *