O bătrânică din Sibiu a fost păcălită de 14.000 de lei prin metoda accidentul

O bătrânică de 87 de ani din Sibiu a fost înșelată zilele trecute prin metoda accidentul. La telefon a vorbit cu un presupus doctor chirurg.

Publicitate

Aceasta a fost sunată pe telefonul fix de către persoane necunoscute și care i-au comunicat faptul că o rudă a suferit un accident și necesită o operație de urgență.

Publicitate

Imediat după apel, o persoană de sex feminin a bătut la ușa bătrânei și i-a cerut suma de 14.000 de lei. Când și-a dat seama că a fost înșelată, aceasta a sunat la Poliție.

Publicitate

„Ieri, 21 octombrie, în jurul orei 16:15, o sibiancă în vârstă de 87 de ani a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat care, folosind o tonalitate imprecisă, a pretins că este o rudă a femeii spunându-i acesteia că a căzut și și-a fracturat coloana, necesitând astfel o operație foarte costisitoare. Pentru a o convinge pe femeie, în conversație a intervenit un alt bărbat care a pretins că este medic și a confirmat cele spuse de așa-zisa rudă. La scurt timp, la ușa locuinței femeii, s-a prezentat o persoană de sex feminin, introdusă în rol ca ”asistenta domnului doctor”, căreia femeia i-a înmânat suma de 14.000 de lei. După plecarea ”asistentei”, sibianca și-a contactat ruda cu care crezuse că vorbise mai devreme, înțelegând că fusese înșelată.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *