spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

A.F.C. Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la F.C. Brașov

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C. Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la F.C.Brașov S.R. în runda cu nr. 12 din Liga 2. FCH ocupă locul 4 în clasament, cu 25 de puncte, fiind singura echipă neînvinsă din al doilea eșalon fotbalistic al României.

Publicitate

De cealaltă parte, brașovenii se situează pe locul 16, cu 9 puncte obținute până în prezent. Din lotul sibienilor va lipsi Andrei Lungu, accidentat în meciul cu Unirea Slobozia. În pre-sezonul Ligii 2, cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical, încheiat cu victoria la limită a celor de la F.C.Brașov, pe teren propriu, cu 1-0. Confruntarea este una specială pentru antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, Marius Măldărășanu, care în cariera sa de fotbalist a evoluat pentru F.C.Brașov și l-a avut ca antrenor chiar pe tehnicianul Andrei Șanta, principalul grupării brașovene. De asemenea, meciul vine după ce FCH a pierdut la penalty-uri calificarea în sferturile de finală din Cupa României, cu cei de la C.S.O.Filiași, echipă din Liga 3.



„Îl respect enorm pe Andrei Șanta, fiindcă este un om extraordinar și un technician de valoare. Același respect îl am și față de foștii mei colegi, Mugurel Buga și Romeo Surdu, care sunt în club. Andrei Șanta mi-a fost antrenor la Brașov și se vede că are experiență. Am văzut cum la ultimele două jocuri, cele cu Petrolul și Chiajna, le-a redat jucătorilor plăcerea de a juca fotbal. Au pus problem Petrolului, iar la Chiajna au jucat bine. Este clar că sunt într-o creștere de formă. Sunt convins că vom avea viață grea cu Brașov, dar trebuie să câștigăm. Am avut o discuție cu jucătorii noștri. Eu am fost obișnuit, ca fotbalist, peste tot pe unde am jucat, să joc meciuri cu echipe mari, să câștig trofee. Ei trebuie să-și dorească mai mult. Este păcat pentru că aveam și un culoar favorabil în Cupa României, dar în astfel de meciuri trebuie să dai totul pe teren. Cred că, dincolo de calificarea ratată în sferturile Cupei României, în campionatul ligii secunde am suferit din cauza relaxării la unele meciuri. Aștept o reacție din partea fotbaliștilor noștri acum, la meciul cu F.C.Brașov. Este nevoie de echilibru și concentrare. Așa îmi doresc să fim pe tot parcursul meciului“, a declarat Marius Măldărășanu, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt



F.C.Brașov vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc sâmbătă, 30.10.2021, ora 13, pe Stadionul Tineretului din Brașov. Partida se va disputa fără spectator în tribune, în conformitate cu noile reglemantări sanitare împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Partida va fi transmisă pe DigiSport, TelekomSport și Look Sport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu