Chirurgul şpăgar, reţinut la Braşov, lucra şi la Sibiu!

Știri din Județ

Chirurgul cardiovascular Sorin Baloş a fost surprins în flagrant de anchetatori luând 8.000 de lei de la rudele unui pacient operat la Spitalul Judeţean Braşov, după ce, anterior, ar mai fi primit 2.000 de lei. Medicul lucra şi la Spitalul privat Polisano din Sibiu, unde făcea intervenţii chirurgicale periodice. Dr. Sorin Baloş apărea până ieri seară pe siteul Spitalului Polisano la categoria medici, dar în această seară numele său a fost şters. Reprezentanţii Polisano nu au putut fi contactaţi până la această oră.

Informaţia a fost iniţial publicată de poliţistul Marian Godină care, pe pagina sa de facebook a anunţat că a sfătuit o rudă a pacientului respectiv să se adreseze organelor competente: “Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere. Nu a dat, iar azi (marţi-n.r.) s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva ‘pacienţi’ care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu”, a postat Godină pe Facebook.

Conform surselor SIBIU INDEPENDENT chirurgul cardiovascular Sorin Baloş a lucrat anterior la celebrul Institut de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş de unde a plecat în condiţii neclare.

FOTO: Captură site Spital Polisano Sibiu, unde chirurgul acuzat de luare de mită Sorin Baloş apărea încă aseară

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri