spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Intervenție în forță la fabrica Neveon din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

În jurul orei 15:10, un apel la 112 anunța un incident grav produs la fabrica Neveon din Șelimbăr. În timp ce angajații manevrau diferite substanțe periculoase, a avut loc o avarie, urmată de o explozie. Până la sosirea ajutoarelor, firma privată de pompieri a intervenit rapid pentru limitarea dezastrului.

Așa a fost plănuită simularea de astăzi, în care zeci de forțe ale ISU, IPJ, SAJ au intervenit de urgență. Conform scenariului, în urma exploziei, a izbucnit un incendiu puternic, angajații fiind evacuați de urgență. În cel mai scurt timp posibil, la fața locului s-au deplasat forțe de intervenție rapidă, dotate cu autospeciale de stingere, ambulanțe de transport victime multiple, autoscară, dar și un echipaj CBRM.

Imediat după ajungerea forțelor de intervenție, a fost evaluată situația din teren, precum și aflarea cu exactitate a persoanelor rămase în incinta fabricii. Între timp, în fața incintei au fost montate corturile de decontaminare și triaj, personalul medical așteptând să acorde primul ajutor posibilele victime.

Rapiditatea pompierilor și buna lor coordonare, prin crearea de linii de apă pentru stingerea incendiului, a dovedit faptul că într-o situație reală, aceștia sunt pregătiți să intervină cu brio și să oprească o catastrofă.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri