spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C. Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la C.S.A. Steaua București

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C. Hermannstadt joacă pe teren propriu în etapa 13 din Liga 2 contra celor de la C.S.A.Steaua București. Sibienii ocupă în acest moment locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, 8 victorii și 4 rezultate de egalitate, fiind singura echipă neînfrântă din campionat. De cealaltă parte, C.S.A.Steaua sunt pe locul 6, cu 22 de puncte și o linie de 6 victorii, 4 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri. Din lotul sibienilor va lipsi mijlocașul defensiv Andrei Lungu, acesta fiind indisponibil pentru o perioadă îndelungată de timp datorită unei accidentări din meciul cu Unirea Slobozia.



,,Din punctul meu de vedere este cel mai dificil meci pe care l-am disptutat până acum contra celei mai bune echipe pe care am întâlnit-o până acum în acest campionat. Spun asta cu tot respectul pentru celelalte echipe pe care le-am întâlnit. C.S.A.Steaua este o echipă cu un stil de joc ofensiv, cu foarte mulți jucători de calitate. Au un antrenor foarte echilibrat. Este un derby, fiindcă avem de înfruntat una dintre contracandidatele noastre din punct de vedere sportiv, o echipă de play-off. Știm că nu au drept de promovare, dar din punct de vedere sportiv C.S.A.Steaua este una dintre contracanditatele noastre. Din păcate pe stadion nu vor avea suporteri, iar asta s-a văzut la ultimul meci de pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna. Va fi o problemă pentru ei, fiindcă fanii i-au cam împins de la spate în majoritatea meciurilor de pe teren propriu. Va fi un derby văzut de suporteri la televizor.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.



A.F.C.Hermannstadt vs C.S.A.Steaua va fi sâmbătă, 06.11.2021, ora 15:00, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Partida se va desfășura fără spectatori în tribune, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea virisului SARS – CoV-2. În această săptămână, A.F.C.Hermannstadt a lansat o campanie de fidelizare a suporterilor prin punerea spre vânzare a biletelor virtuale. Acestea sunt disponibile aici: https://bit.ly/31eGiK5

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda