12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

USR SIBIU sancționează public derapajul PNL Sibiu care a votat pentru o coaliție a rușinii (CP)

Știri din Județ




Biroul Județean USR Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:


PNL aduce PSD la putere, împotriva votanților care anul trecut au sperat că o coaliție de dreapta va face pași pe calea reformelor și a modernizării României.

PNL Sibiu, prin votul doamnei deputat Raluca Turcan și a doamnei președinte a Consiliului Județean, Daniela Câmpean, au decis că interesul celor peste 41% dintre sibienii care au ales PNL este mai prejos de interesul grupului agățat de putere.

“În loc de împlinirea promisiunilor din campanie, sibienii s-au ales cu certitudinea, cel puțin pentru încă trei ani, că nu se va schimba nimic în bine, ci, din contră, ne îndreptăm spre o previzibilă înrăutățire a situației generale. USR a demonstrat verticalitate și consecvența in asumare și acțiune, iar acest lucru se pare ca daunează noului și vechiului USL.” a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, președinte USR Sibiu.

USR respectă încrederea acordată de alegători, considerând interesul acestora mai presus de înțelegeri mercantile momentane în interes propriu. Noi nu am ieșit în frig pentru a ne alia ulterior cu cei împotriva cărora am demonstrat. (OUG13, 10 august 2019, Colectiv) .
Reformele inițiate de USR au ca scop final o Romanie corectă, modernă, europeană și nu o Romanie a feudelor de partid.





Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri