spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un tălmăcean s-a urcat băut la volan și a făcut accident la Avrig

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr domiciliat în Tălmaciu, în timp ce conducea o mașină pe strada Bisericii din Avrig, a pierdut controlul direcției de deplasare și a produs un autoaccident.

Din cauza vitezei excesive, șoferul a derapat și a intrat în coliziune cu mai mulți stâlpișori din beton. Polițiștii rutieri veniți la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.81  mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta are 22 de ani și este din Tălmaciu.

„La data de 20 noiembrie, în jurul orei 00:10, în orașul Avrig, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Tălmaciu, a condus un autoturism pe strada Bisericii, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet.
Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului