0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Doliu la Academia Forțelor Terestre din Sibiu. Colonelul Gheorghe Udeanu s-a stins din viață

Știri din Județ

Cu profund regret în suflet, comunitatea academică militară sibiană face cunoscută înrolarea în Armata Cerurilor a col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu, ofițer de excepție, profesor plin de har, excelent colaborator și comandant cu o mare forță morală, au scris reprezentanții Academiei Forțelor Terestre” Nicolae Bălcescu „Sibiu.

Principial și tenace, a fost un lider care a respectat cu sfințenie regulile și principiile sistemului militar, reușind să fie un exemplu demn de urmat pentru subordonații săi prin ceea ce a oferit: corectitudine, disciplină, minuțiozitate, angajament, stăruință și răbdare.

Col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu a absolvit Școala militară de ofițeri activi „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în anul 1977, iar pe parcursul evoluției în carieră și-a intersectat destinul cu cel al instituției noastre de două ori. Prima dată, începând cu anul 1979, timp de cinci ani, în calitate de comandant de pluton și de companie elevi, iar cea de-a doua oară, începând cu anul 2008, când, pentru un an de zile a condus destinele academiei, în calitate de comandant. După trecerea în rezervă, în perioada 2009-2019, a continuat să ne fie alături în calitate de profesor universitar, îndeplinind, pentru o perioadă, și funcția de prorector și locțiitor al comandantului pentru probleme de învățământ.

𝐀𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚̆𝐦 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐨𝐥𝐞𝐚𝐧𝐭̧𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞𝐢 𝐠𝐫𝐞𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜𝐚𝐭𝐞!
𝐃𝐔𝐌𝐍𝐄𝐙𝐄𝐔 𝐒𝐀̆ 𝐕𝐀̆ 𝐎𝐃𝐈𝐇𝐍𝐄𝐀𝐒𝐂𝐀̆ 𝐈̂𝐍 𝐏𝐀𝐂𝐄, 𝐃𝐎𝐌𝐍𝐔𝐋𝐄 𝐂𝐎𝐋𝐎𝐍𝐄𝐋!
𝐃𝐑𝐔𝐌 𝐋𝐈𝐍 𝐒𝐏𝐑𝐄 𝐂𝐄𝐑!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș