spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Atmosferă de basm la Târgul de Crăciun de la Sibiu. Au fost aprinse toate luminile

Știri din Județ

Publicitate

Zeci de sibieni au participat în această seară, începând cu ora 19:00, la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Mare. Toate luminile și proiecțile 3D au fost pornite, atmosfera devenind una de poveste.

Publicitate

Încă de la ora 17:00, sibienii și turiștii au început să viziteze căsuțele amplasate în Piața Mare din Sibiu. Unele cu obiecte cu tematică de Crăciun, altele cu mâncare și băutură. Bradul din centrul orașului are cea mai mare înălțime de până acum, de 24 de metri, fiind împodobit cu sute de globuri și mii de luminițe.

Majoritatea vizitatorilor, imediat după aprinderea luminilor, au început să-și facă selfie-uri sau să fotografieze bradul de Crăciun. Întreg centrul Sibiului radia a bucurie și magie, fiind un eveniment extrem de așteptat, mai ales în contextul pandemiei COVID.

Cea mai căutată atracție în ultimii ani, gigantica roată panoramică, a revenit în Piața Mare. De asemenea, patinoarul este deja funcțional, cei mici și cei mari vor putea patina în fiecare zi, între orele 09:30 și 21:00.

Anul acesta magia Crăciunului revine în Piața Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie!” au transmis organizatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu

Intrarea la eveniment se va face doar pe baza Certificatului Verde.

IMG  scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer