8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Am aflat secretul! Te poți juca pe console PS5, la doi pași de centrul Sibiului

Știri din Județ

La doar câțiva pași de centrul orașului Sibiu, „a luat viață” un nou centru de divertisment, dotat cu console PS5 și PS4. În viitorul apropiat, aici va fi amenajat și un sistem VR.

Publicul țintă este setat pentru tinerii între 12 și 25 de ani. Însă nu este neapărat o limită de vârstă. De aceea, la noua locație de pe strada Avram Iancu, numărul 6, sunt așteptați toți pasionații de jocuri video.

Investiția se ridică la mai bine de 5000 de euro iar în viitor, cu toate dotările și amenajările, suma o să ajungă chiar și la 8000 de euro. Playdrop , cea mai nouă sală de jocuri video din Sibiu, vă așteaptă cu mare drag!

„Am plecat cu inițiativa în primul lockdown, atunci când am realizat că oamenii sunt plictisiți de rutina zilnică și atunci am zis că putem deschide un loc cu console PS5. Pentru că ele nu sunt prea accesibile, de astăzi, oamenii se pot relaxa jucându-se exact atunci când doresc. Am început în prima fază să închiriem consolele pentru acasă însă am zis că ar fi bine să avem și un punct fix. Și iată-ne! Am deschis chiar în centrul orașului Sibiu.” a declarat PR-ul sălii de jocuri, Condorățeanu Ioana

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș