spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

SCANDAL: Doar 26 de invitaţii pentru sibieni la Spectacolul de 1 decembrie

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZAT ora 12.36

Sibienii care au dorit să participe la Spectacolul organizat de Cindrelul Junii Sibiu cu ocazia Zilei Naţionale a României au avut parte de o mare deziluzie. Organizatorii au anunţat că vor distribui astăzi de la ora 11 invitaţii gratuite la Centrul Cultural Ion Besoiu, unde va avea loc spectacolul. Oamenii s-au aşezat la coadă de la ora 10. Dar la ora 11, reprezentanţii firmei care administrează Centrul Cultural Ion Besoiu au anunţat că au primit de la Junii doar 26 de invitaţii care s-au distribuit în 4 minute. Silvia Macrea, directoarea „Cindrelul Junii” Sibiu a precizat pentru SIBIU INDEPENDENT cum stau lucrurile în realitate: „Noi aseară am trimis 100 de locuri pentru distribuţie gratuită la cei de la Casa de Bilete a Centrului Cultural Ion Besoiu. Mă mir să aud că au dat doar 26 de invitaţii. Sunt invitaţii de 2 locuri. Au avut aseară 50 de astfel de invitaţii pentru 100 de persoane. În sală putem primi doar 138 de persoane, conform dispoziţiilor legale. Restul de 38 de locuri sunt pentru invitaţii oficiali şi cameramani şi jurnalişti”.

„Este bătaie de joc, stau aici de la 10.20” a spus o doamnă care nu a prins invitaţie. „Ditamai sala şi ei dau doar 26 de invitaţii” a răbufnit un alt sibian aflat la coadă. Oamenii au cerut explicaţii, dar niciun reprezentant al Junilor nu era acolo, iar cei de la Centrul Cultural Ion Besoiu dădeau din umeri şi trimiteau oamenii la Silvia Macrea, directoarea Cindrelul Junii Sibiului.

Silvia Macrea a precizat pentru SIBIU INDEPENDENT că nu înţelege unde s-au dus restul de invitaţii trimise aseară la Centrul Cultural Ion Besoiu. Ea a mai precizat că soliştii săi de la Junii au cerut invitaţii pentru părinţii lor şi i-a refuzat „Le-am spus că în condiţiile actuale cu pandemia este mai bine să se uite în direct la TVR la spectacol”.

Sala are 508 locuri. În condiţiile pandemice actuale, sala ar putea fi ocupată în proporţie de 30%. „Carele mari de televiziune ocupă locuri, mai sunt şi două rânduri blocate de ISU pentru evacuare de urgenţă” a încercat o explicaţie un reprezentant al Centrului Cultural Ion Besoiu pentru oamenii prezenţi la coadă. Am cerut un punct de vedere privind dispariţia a 24 de invitaţii de câte două locuri şi la Centrul Cultural Ion Besoiu.

Mai multe detalii despre Spectacolul de 1 decembrie.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor