6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident grav la Rășinari. Doi morți și doi răniți

Știri din Județ

Patru persoane sunt la această oră, încarcerate într-un autoturism situat pe raza localității Rășinari. Din primele informații, acesta a intrat în coliziune cu un autobuz.

Coliziunea între o mașină și un autobuz s-a produs pe DJ 106A, la ieșirea din Rășinari spre Păltiniș. În autobuz se aflau cinci pasageri plus șoferul iar în autoturism, patru persoane, încarcerate.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere, cel mai probabil autoturismul a derapat din cauza vitezei, dar și a drumului alunecos, fiind acoperit cu zăpadă.

Situația înregistrată în urma accidentului este următoarea :

  • o persoană este decedată
  • o persoană a fost găsită în stop cardio respirator și i s-au aplicat manevrele de resuscitare fără răspuns find declarată decedată.
  • o persoană conștientă primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, cu atac de panică și pneumotorax.
  • o victimă, conștientă primește îngrijiri medicale de la echipajup de SAJ-Atac de panica,pneumotorax.

Conducătorul autobuzului este un bărbat în vârstă de 55 de ani din Cisnădie.
Șoferul autoturismului este un sibian în vârstă de 68 de ani, fiind transportat la spital. Și pasagera autoturismului, în vârstă de 31 de ani, din Rășinari, a fost de-asemenea transportată la spital.

Cele două pasagere decedate din autoturism, au 37 de ani, fiind cetățean străin, respectiv 45 de ani, din județul Bacău. Drumul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă, fiind alunecos.

Traficul rutier a fost deblocat.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu următoarele forțe : un echipaj descarcerare, trei echipaje SMURD, un echipaj de pompieri militari. Din primele informații sunt mai multe persoane implicate dintre care patru persoane încarcerate.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri