spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Banca pentru Alimente a început colecta de Crăciun în magazinele Lidl

Știri din Județ

Publicitate

După succesul campaniei de Paşte, când sibienii au donat tone de alimente, Banca pentru Alimente şi Lidl România au demarat şi la Sibiu Campania de Crăciun. Aceasta se desfăşoară în perioada 1-24 decembrie 2021, în magazinele Lidl. Sibienii care doresc să sprijine programul non-profit Banca pentru Alimente o pot face prin achiziția de alimente neperisabile, dulciuri, detergenti etc care vor ajunge apoi la ONG-urile beneficiare din judeţul Sibiu. „Sunt ONG-uri locale care oferă servicii de asistență copiilor și tinerilor nevoiași, persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor aflați în sărăcie, familiilor defavorizate”, a precizat Sorin Boica, responsabil de proiect pe judeţul Sibiu.

Sibienii pot cumpăra produse de la Lidl şi le lasă pentru acest proiect în magazinele Lidl din Sibiu, Str. Rusciorului, nr. 48 A şi Şos. Alba Iulia, nr. 47 A, dar şi în cele din Şelimbăr, Sos Sibiului Nr 12-22 şi Bld. Mihai Viteazu, nr. 3.

Produse ce pot fi donate (produse neperisabile și care nu necesită temperatură joasă de păstrare): cereale, dulciuri, patiserie ambalată și biscuiți, dulceață-gemuri-cremă de ciocolată, ceai, biscuiti și napolitane, semințe, nuci și fructe uscate, chipsuri-snacksuri-pufuleti-covrigei, alimente de bază (ulei, făina, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste fainoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor