spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime în intersecția „blestemată” de pe Calea Șurii Mici din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, exact în intersecția în care acum cinci luni, patru persoane și-au pierdut viața. Este vorba despre drumul de pe Calea Șurii Mici din Sibiu.

Conform polițiștilor rutieri, la intersectie Calea Șurii Mici cu DN 7H, s-a produs o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba și un microbuz transport persoane, condus pe DN 7H spre A1, de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Vâlcea. În momentul impactului, în microbuz se aflau șapte pasageri, unul dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost rănit, suferind un traumatism de membru superior.

„Iar accident la intersecția asta?! E nevoie de giratoriu sau de semafoare!” se aude pe filmarea unui șofer ce a trecut prin zona accidentului.

Traficul se desfășoar îngreunat.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici la un accident rutier produs între un autoturism și un microbuz transport persoane. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, o minoră de cca 16 ani cu atac de panică care a refuzat transportul la spital și o persoană de sex masculin, de cca 49 de ani care fost transportată la UPU Sibiu cu un traumatism membru superior.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Cati oameni trebuie sa mai moara in acea intersectie”BLESTEMATA” ca Politia Rutiera a Jud. Sibiu sa-si faca datoria si sa aiba responsabilitatea profesionala NU sa controleze,ci sa faca Preventie pe drumurile rutiere a Judetului, si de a lua masuri concrete in acea intersectie mentionata in care se circula anapoda dupa chelia fiecarui sofer ,chat si pe drumul Hotilor la pod in groapa unde des vad masini rasturnate in sant , Eu sunt locuitor al satului Rusciori si folosesc acest drum aproape zilnic si vad mereu asemenea situati .

  2. Tot drumul ala e mizerabil si nemarcat. Capetele de pod sunt mascate de buruieni si mizerie,Inclusiv bretele de iesire catre Ocna sau Sebes sunt asa de incalcite si de nemarcate.
    Primaria si cei de la drumuri nu trec niciodata pe acolo?
    Nu vreau sa-mi imaginez ce inghesuiala va fi acolo daca vor construi asa zisul spital judetean…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri