18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Înscrieri la Gala Tineretului Sibian 2021. Termen limită: 5 decembrie

Știri din Județ

Asociația Internațională de Tineret Become alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu au dat startul unei noi ediții a Galei Tineretului Sibian. Toate organizațiile ce au desfășurat activități de și pentru tineret în județul Sibiu la nivelul anului 2021, toți tinerii ce s-au implicat în voluntariat și proiecte de tineret se pot înscrie la ediția din acest an a Galei Tineretului Sibian. Termenul limită pentru aplicații este 5 decembrie 2021, ora 24.


La fel ca în anii trecuți, în cadrul evenimentului se vor premia organizațiile și persoanele active în domeniile voluntariat și tineret în anul 2021, în județul Sibiu.


Anul acesta se pot înscrie proiecte și voluntari la 8 categorii:
Cel mai bun proiect de/pentru tineret;
Cea mai activă organizaţie de/pentru tineret;
Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret;
Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret;
Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar;
Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret;
Cel mai bun proiect care a implicat tinerii în realizarea pe plan local a marilor agende europene- Green Deal
Cel mai bun proiect de/ pentru tineret de petrecere a timpului liber intr- un mod sănătos
(combaterea sedentarismului, organizarea de drumeții, trasee de descoperire, trasee tematice, circuite turistice, mișcare în aer liber pentru sănătate).

Formularul de înscriere, precum și regulamentul competiției pot fi găsite pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/440616737409550?ref=newsfeed.
Evenimentul de premiere va avea loc în 15 decembrie 2021 la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong.
Partenerii de tradiție ai Galei: Librăria Humanitas Constantin Noica- Sibiu, Decco Hobby Art Sibiu, Floraria Aqua Sibiu, Michelle Flowers Sibiu
Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2021 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Mincu Sibiu.


Pentru informații suplimentare : email: ioanamateiu@yahoo.com, telefon 0740138049, persoana contact Ioana Bodea, consilier tineret DJST Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri