img wa

Proiectul „O vedere din Gușterița” a ajuns la final. Premii în bani oferite câștigătorilor


Deschiderea expoziţiei „O vedere din Gușterița” a avut loc joi, 2 decembrie de la ora 17 la Centrul de Informaţii pentru Turişti din cadrul Primăriei Sibiu. În cadrul evenimentului au fost acordate din partea organizatorilor premii în bani pentru cele mai bune trei fotografii. Premiul I a constat în suma de 1500 de lei (Răzvan Tudor Rodean), premiul II 1000 de lei (Valentin – Sergiu Novacovschi), iar premiul III a fost în valoare de 800 de lei (Alexandru Plăiașu). Premiile au fost înmânate de directorul SC Urbana SA, Ovidiu Mircea.

Publicitate
itpadi

Ziarul Sibiu Independent a acordat un premiu special fotografiei realizate de Severin Mirela.

foto: Severin Mirela

Cu ocazia deschiderii epoziției a fost inaugurat și iluminatul turnului din Dealul Gușteriței, turn renovat și reamenajat de SC Urbana.

img wa
img wa
img wa
img wa
img wa
img wa


Concursul de fotografie „O vedere din Gușterița” a fost organizat de SC URBANA SA, în parteneriat cu Școala de Fotografie „IMAGE ART” Sibiu. Finanțatorul proiectului este SC URBANA SA.
La concurs au participat 36 de fotografi şi au înscris în concurs un număr de 179 de fotografii.


Expoziţia conţine cele mai reprezentative imagini, pentru tema expoziţiei şi a concursului foto în număr de 50, selectate de la 28 de autori.

Epoziția „O vedere din Gușterița” este deschisă publicului până în data de 16 decembrie la Centrul de Informare pentru Turiști al Primăriei cu intrare din Piața Mare. Accesul se face doar cu certificat verde conform normelor legale în vigoare.

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *