spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Europarlamentarul USR, Nicu Ștefănuță (membru al grupului Renew Europe din Parlamentul European): Proiect caritabil pentru copiii centrului de plasament Gulliver, din Sibiu (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță transmite următorul comunicat de presă:

Dragi sibieni,

Încă din 2019, organizez, împreună cu echipa mea, proiectul caritabil Be Santa for a Kid, prin intermediul căruia copiii din centrele de plasament din județ primesc cadouri de Crăciun direct de la colegii mei din Parlamentul European.

Ediția a treia a proiectului se desfășoară anul acesta la centrul de plasament Gulliver, din Sibiu. Fiecare dintre cei 45 de copii a scris o scrisoare către Moș Crăciun, iar colegii mei europarlamentari care se înscriu în proiect se asigură că aceștia vor primi ceea ce își doresc. Cadourile vor fi strânse la biroul meu din Bruxelles și livrate apoi la Sibiu. În 16 decembrie, copiii vor avea serbarea de Crăciun, iar Moșul din Parlamentul European le va duce, atunci, cadourile.

Discutând cu directorul centrului de plasament, am aflat că, pe lângă dorințele copiilor exprimate în scrisori (jucării, hăinuțe, produse de make-up pentru fetele mai mari etc.), nevoile cele mai mari ale acestora sunt în materie de produse de igienă, atât pentru fete, cât și pentru băieți: șampoane, săpunuri, geluri de duș, deodorante, măști de păr, balsamuri de păr, pastă de dinți, periuțe de dinți, dischete demachiante, absorbante, prosoape etc.

Copiii au vârste cuprinse între 8 și 22 de ani.

Așadar, vă invit să vă alăturați proiectului nostru caritabil, donând produse dintre cele enumerate mai sus.

Oricine dorește să facă o donație este invitat la biroul meu din Sibiu, din strada Turnului, nr. 12, unde vom strânge, până în 15 decembrie (în intervalul orar 09:00-17:00) toate produsele donate din partea voastră.

Momentul livrării va fi stabilit în prealabil la numărul de telefon 0757078090.

Haideți ca împreună să aducem un zâmbet pe chipurile celor 45 de copii de la Gulliver!

Cu prietenie,
Nicu Ștefănuță

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?