spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un șofer beat a plonjat cu mașina într-un râu de lângă Tilișca

Știri din Județ

Publicitate

Un autoaccident rutier s-a produs pe DJ 106E, între localitățile Tilișca și Rod. Din primele informații, un șofer băut bine a plonjat cu mașina în albia unui râu.

La momentul impactului, șoferul se deplasa singur în mașină, căzând în albia unui rău, aflată la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri. Conducătorul auto are 67 de ani și este din comuna Tilișca. În urma impactului, bărbatul a rămas blocat în autoturism, fiind scos de către echipajele ISU SIBIU. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte care au dus la producerea acestui autoaccident.

Pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri militari pe DJ 106 E, între localitățile Tilișca și Rod unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a căzut într-un râu. S-a intervenit pentru deblocarea persoanei din autoturism, un bărbat de cca 65 de ani, conștient care a fost evaluat medical și transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor