0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: Artistul Mircea Vintilă a concertat la Sibiu, pentru prima dată în curtea unei biserici

Știri din Județ

Mircea Vintilă a concertat duminică seara, împreună cu Cenaclul Lumină Lină, pentru prima dată în curtea unei biserici ortodoxe din municipiul Sibiu, spre încântarea publicului prezent la eveniment.

Avem o bucurie mai mare decât ne-om putea dori vreodată. Sunt deosebit de emoţionat, am în mine parcă o mie de inimi şi doar o singură gură, din păcate, ca să pot să vă anunţ pe cel care va veni în faţa dumneavoastră şi care pentru noi înseamnă o istorie vie, palpabilă, auzită, gândită, dăruită acestui popor, un om care este mai mult decât un simplu artist al poporului român, artist emerit, artist de geniu. Este cel care ne-a încântat ani de zile prin cântecele sale, prin creaţiile pe care le-a realizat cu regretatul Adrian Păunescu, este pur şi simplu marele artist român Mircea Vintilă„, a spus preotul Cătălin Dumitrean, cel care conduce Cenaclul Lumină Lină.

Mircea Vintilă a primit cu bucurie invitaţia de a concerta la Sibiu, împreună cu cei de la Cenaclul Lumină Lină.

Să ştiţi că este o bucurie teribilă pentru mine să fim în seara aceasta, împreună. Părintele a fost minunat şi ceea ce a făcut aici şi ce a realizat aici şi ce se întâmplă în continuare aici este absolut un lucru încântător, minunat”, a declarat Mircea Vintilă.

La finalul concertului, artistul a cântat un colind cu părintele Doru Gheajda.

Sursa: Agerpres

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș