spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Eveniment tradițional pentru iubitorii de artă din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Eveniment tradițional pentru iubitorii de artă din Sibiu, Salonul de Iarnă al Uniunii Artiștilor Plastici contribuie la bogata atmosferă de sărbători printr-o selecție variată de stiluri și tehnici creative, oferite în dar publicului local sau vizitator: peisaje idilice, compoziții în culori calde, surprinzătoare asamblaje din metal și hârtie texturată, sculpturi impresionante în diferite medii (sticlă, lemn, piatră, metal), obiecte de artă textilă și decorativă, toate perfecte pentru a da căldură oricărui tip de interior, menite să prelungească atmosfera de sărbătoare în fiecare zi a anului.


Deschiderea expoziției va avea loc vineri, 17 decembrie, orele 17:30, la Galeria UAP, Piața Mare nr.12. Vor prezenta dr. Iulia Mesea – critic de artă și Florin Viorel – coordonator; cu acest prilej, Mihai Bădiță va prezenta un microrecital de clarinet.
Vă invităm, așadar, alături de cei 38 artiști expozanți, la un „Crăciun înainte de Crăciun” în lumea celor peste 40 de producții artistice contemporane, fiecare dintre acestea reprezentând darul comunității culturale locale pentru fiecare dintre dumneavoastră și, de ce nu? acel cadou ideal care va face din sărbătorile 2021 unele de neuitat.
*Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor de protecție sanitară în vigoare, iar intrarea va fi gratuită.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor