spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ziua Porţilor Deschise în Centrul de Zi cu specific ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ca în fiecare an în preajma Sărbătorii Crăciunului continuăm tradiţia şi invităm familiile, prietenii, admiratorii şi întreaga comunitate sibiană la Ziua Porţilor Deschise în Centrul de Zi cu specific ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi din Sibiu.

Anul acesta vă vom încânta cu decoraţiunile specifice şi lumânările făcute de multe mâini dibace şi astfel vă prezentăm o parte din activitatea unor oameni deosebiţi.

Ne dorim să vă bucurăm cu produsele noastre pentru a face şi voi la rândul vostru bucurii celor dragi.

Vă invităm în perioada 15.12. – 17.12. şi 20.12 – 21.12. între orele 10:00 – 17:00 şi în data de 18.12 de la ora 15:00 – 18:00 la un TARG DE CRĂCIUN organizat în holul atelierului nostru respectând toate măsurile de siguranţă din Sibiu, str. Mitropoliei nr. 28.
Cei care doresc să facă o comandă pe care apoi o pot ridica gata pregatită, ne pot contacta la numărul de telefon 0724 082 830 (şi whatsapp) sau prin mesaj pe pagina noastră de Facebook „Diakoniewerk România”.

Centrul de Zi cu specific ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi din Sibiu a fost înfiinţat şi este administrat de furnizorul de servicii sociale Asociatia Diakoniewerk International şi cuprinde un ansamblu de activităţi realizate în intervale diferite ale zile pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanei adulte cu dizabilităţi în vederea depăşirii situaţiilor de dificultate, dezvoltării potenţialului personal şi prevenirii instituţionalizării.

Scopul este acela de a oferi servicii sociale având o misiune pedagogică şi strategică, de îmbunătăţire a calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi şi familiei acestora, aflate în dificultate şi se orientează spre activităţi de ergoterapie, în care persoanele cu dizabilităţi mintale şi asociate, pot participa activ la viaţa cotidiană.

Activitatea Asociaţiei Diakoniewerk International este posibilă prin susţinerea financiară de la bugetul Consiliului Judeţean Sibiu şi al Primăriei Sibiu, evenimente de strângere de fonduri aşa cum este Maratonul International Sibiu, finanţări externe şi sponsorizări. Pe această cale dorim să trei sponsori principali GLS General Logistics Systems Romania SRL, Colt Technology Services RO SRL şi Pan Adami SRL.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…