7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Primarul Șelimbărului vrea ca taxele și impozitele din localitate să rămână la același nivel fixat încă din urmă cu șase ani

Știri din Județ

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, va propune consilierilor locali în ședința din 17 decembrie ca pentru anul 2022 taxele și impozitele din localitate să rămână la același nivel fixat încă din urmă cu șase ani, singura creștere, de 2,6%, în acest an, fiind în corelație cu indicele inflației.


Din anul 2015 taxele și impozitele în Șelimbăr au rămas la același nivel. Dacă ne uităm acum în spate, credem că această decizie a fost bună, bugetul localității mărindu-se în fiecare an de atunci, fără ca această comunitate să fie împovărată din punct de vedere financiar”, a declarat primarul Marius Grecu.


În proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022 se menține bonificația de 10% în cazul persoanelor fizice care achită până la 31 martie impozitele pe întregul an în cazul proprietăților imobiliare și a mijloacelor de transport. În cauzl persoanelor juridice, reducerea este de 5%.
(sursa foto: Pixabay.com)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri