31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Echipa SALVAMONT Sibiu s-a întregit cu doi salvatori montani

Știri din Județ

Începând cu luna ianuarie 2022, Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu își va desfășura activitatea în formulă completă, de 18 salvatori montani, în urma finalizării concursului de angajare a doi salvamontiști.

Aceștia au fost voluntari în cadrul Serviciului Salvamont Sibiu și au participat activ la numeroase acțiuni de salvare, la activitățile de remarcare a traseelor montane și la diverse acțiuni interne. Având în vedere arealul mare pe care trebuie să îl acoperim în zona Munților Făgăraș, Cindrel și Lotrului, este salutară completarea echipei noastre cu doi noi salvatori, bine pregătiți, și apreciem susținerea Consiliului Județean Sibiu în acest demers”, precizează Dan Popescu, directorul SALVAMONT Sibiu.

Serviciul Public Salvamont Sibiu asigură permanența la Baza de salvare de la Bâlea Lac, precum și în stațiunea Păltiniș, în două puncte medicale amenajate lângă cele două pârtii: Oncești și Arena Platoș.
De asemenea, în sezonul de vară, o echipă a Salvamont Sibiu asigură permanența în zona Negoiu, iar salvamontiștii de la Baza din Bâlea Lac fac patrulări periodice în zona refugiului Călțun.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia