4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Doi șoferi prinși băuți la volan. Unul a intrat cu mașina într-un stâlp

Știri din Județ

Doi șoferi au fost prinși ieri de către polițiștii sibieni în timp ce au condus pe raza județului Sibiu după ce au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 19:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DC 45, pe raza localității Hosman. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în județul Cluj. După verificări, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea alcoolscopică a clujeanului a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals.

Tot ieri, în jurul orei 00:10, în municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Dealului cu Banatului, în timp ce conducea un autoturism un sibian în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp metalic. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș