7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Accident cu victime lângă Boița, chiar în ziua de Crăciun

Știri din Județ

Două autoturisme au fost implicate astăzi, chiar în ziua de Crăciun, într-un accident rutier produs pe DN7, km. 249, în afara localității Boița.

Din primele informații, cele două mașini au intrat în coliziune frontală, rezultând două victime. Mașinile erau conduse de un bărbat de 46 de ani, din Argeș, care se deplasa spre Vâlcea și o femeie de 46 din Vâlcea, care se deplasa spre Sibiu.

Femeia de 46 de ani a suferit un traumatism toracic și abdominal iar fiul acesteia, în vârstă de 17 ani, a suferit răni au ușoare.

În acest moment, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD (1 echipaj cu medic), un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari pe DN 7, km 249 la un accident rutier produs între două autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri pentru două persoane implicate.(o femeie și un minor). Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu, un minor de cca 17 ani, conștient, cu escoriații și politraumatisme iar femeia a fost transportată la UPU Sibiu de un echipaj SAJ.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

„Saj Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B în afara localității Boita la un accident rutier produs între două autoturisme.
Echipajul SAJ a acordat asistenta medicala unei femei de 46 ani care a suferit un traumatism toracic și abdominal.
Femeia a fost transportata la UPU Sibiu.
Echipajul ISU a transportat un tânăr de 17 ani cu politraumatisme. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri