18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Porumbacu: Nou laborator informatic donat de Echipa Galbenă

Știri din Județ

Voluntarii din Echipa Galbenă (PNL) au reuşit să doteze o nouă şcoală din judeţ cu un laborator de informatică. Şcoala generală din Porumbacu de Jos are de astăzi un laborator complet cu 10 calculatoare, tablă SMART şi videoproiector. De asemenea căşti VR şi alte gadge-turi care să ajute pe cei mici să deprindă tehnicile digitale.

„Acest laborator este şi pentru cadrele didactice. Vom oferi cursuri de specializare pentru acestea” a spus la inaugurare Călin Gălan, de la Code Master Sibiu, unul din voluntarii implicaţi. Toate echipamentele montate sunt noi şi donate de voluntarii Echipei Galbene a PNL Sibiu.

„Ne bucurăm că într-un timp atât de scurt am reuşit să dotăm un alt laborator de informatică într-o şcoală a judeţului Sibiu. După cel de la Boiţa, acesta de la Porumbacu este al doilea şi nu ne vom opri aici” a spus Alina Huciu, voluntar Echipa Galbenă.

La evenimentul de inaugurare au participat deputata Raluca Turcan, Georgeta Poşa, primarul comunei Porumbacu, directoarea şcolii şi reprezentanţi ai părinţilor.

„Vă mulţumim pentru acest efort! După vacanţa de iarnă şcoala noastră va primi copiii în noul laborator de informatică!” a mulţumit Georgeta Poşa, primar. Ea a smuls şi promisiunea voluntarilor Echipei Galbene de a sprijini pe viitor şcoala cu ore de codare pentru elevi şi training pentru profesori.

Deputata Raluca Turcan a felicitat pe cei implicaţi şi a apreciat dăruirea voluntară a acestora în diferite proiecte, inclusiv acest laborator de informatică.

La eveniment a participat şi primarul comunei Boiţa, Nicolae Cocoş, unde Echipa Galbenă a deschis acum două luni primul laborator de informatică şcolară.

echipa galbena Porumbacu  scaled
echipa galbena Porumbacu   scaled
echipa galbena Porumbacu  scaled
echipa galbena Porumbacu  scaled
echipa galbena Porumbacu  scaled

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri